Junior säljare

X Shore den svenska tillverkaren av högpresterande , hundra procent elektriska el båtar. Leder vägen i den marina industrin med marknadens modernaste el båtar. X Shore ligger i framkant med teknik, hållbarhet, och design.

Junior Säljare på 100 % till X Shore omgående!

Att arbeta på X Shore innebär att vara en del av en stimulerande, utmanande och passionerad organisation. Vi tycker att kreativitet, leverans, ansvar och samarbete är vägen till framgång. I ett startupbolag är det otroligt viktigt att bidra på både hög och låg nivå, på ett kreativt och prestigelöst sätt.

Till X Shore söker vi en engagerad och energisk junior säljare som drivs av att göra affärer och att få skapa annorlunda kundupplevelser. Eftersom vi tillsammans skall skapa en ny upplevelse inom båtbranschen hoppas vi självklart att du är intresserad av båtar, teknik, design

Vi söker nu DIG som brinner för försäljning och som har en stark ambition att utvecklas. Du är familjär med säljprocesser, med allt från första kontakt till att avsluta en affär. Vi tror att du är nyfiken och orädd och vid din sida har du ett grymt stöd av vår Sales manager.

Du är energisk, drivande, lösningsorienterad och uppskattar att arbeta i ett högt tempo, men kan även motivera dig själv under lugnare perioder. Du arbetar målinriktat med försäljning och är supervass på avslut. Du ser inga som helst hinder utan bara möjligheter och du hittar hela tiden nya vägar. Du ska kunna omsätta vår Sales managers strategier till verklighet, en riktig smart ”doer” letar vi efter!

Vi söker dig med mycket energi och positiv inställning. Din stora passion ska vara att sälja 100 % och ge den bästa servicen. Du bör vara stresstålig, uthållig och mycket flexibel.

Det är en merit men ej ett krav med sälj/marknadsutbildning, det viktigaste för oss är din inställning till sälj!

Du talar flytande svenska och engelska. Tyska är meriterande

Du har Minst B körkort

Du kommer resa en massa dagar per år och måste älska att ligga ute på vägarna.

Vi behöver förstärka omgående,sök med en gång, då urvalsprocessen pågår redan nu!

För ytterligare information, besök vår hemsida www.Xshore.com eller kontakta HR Business Partner Carina Tiderman +46708616046
Skicka din ansökan senast 2019-01-018 till carina@xshore.com