Projekt Ledare till X Shore!

Projektledare sökes till X Shore!

X Shore är framtidens säljande, hållbara marina teknikbolag där teknik, miljö och design harmonierar

Om företaget

Med ny teknik, innovativ forskning, smart design och hållbara material omfamnar vi den långa traditionen av maritimt hantverk. Allt för att skapa en kurs för långsiktig hållbarhet som vi alla kan vara stolta över.

X Shore söker en driven projektledare

X Shore tillverkar en mängd olika elbåtar inom olika segment, från lyxsegment till kollektiva färjelösningar. Vi växer och söker nu dig som vill vara spindeln i nätet och bereda väg för innovativt båtbyggande. Här får du möjlighet att vara med i ett fartfyllt företag som gör vision till verklighet.

I rollen som projektledare ingår samordning av produktion, sälj, marknad och event. Du sköter projekt, resurs- och tidsplanering med rapporteringsansvar till respektive chef och samordnar och ansvarar för företagets gemensamma aktiviteter med rapportering till företagets VD. Du har ett övergripande helhetsperspektiv för bolagets koordinering i rätt riktning, och ansvarar för att inget faller mellan stolarna. X Shore-teamet kommer så klart att bistå med nödvändiga uppgifter/kunskap för att ni tillsammans ska uppnå satta mål.
På X Shore ges möjligheter till stort eget ansvar, utveckling, och att arbeta målstyrt med inriktning på att stötta hela bolaget.

Vi ser att du

Har arbetat minst 3 år i en roll som projektledare och har relevant akademisk utbildning i botten. Det är meriterande om du har erfarenhet av små startupbolag och har drivit upp dem till en hög nivå, internationella kontakter, mötes- och förhandlingsvana, samt kunskap/intresse inom teknik/elbåtar.

Vi värdesätter engagemang och en utåtriktad personlighet. Du intresserar dig för ny teknik och delar gärna med dig av dina kunskaper, både till kunder och till våra medarbetare.

Du har driv och initiativförmåga och visar engagemang – att motivera och leda människor är helt naturligt för dig idag. Du har ett positivt förhållningssätt och arbetar på ett professionellt, strukturerat och affärsmässigt sätt. Rollen innebär breda kontaktytor, varför det är viktigt att du är skicklig på att kommunicera på ett tydligt men ödmjukt sätt med förmågan att anpassa dig gentemot mottagaren. Flytande språkkunskaper i både engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

Vidare har du förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. Rollen kräver att du kan fatta snabba beslut baserat på egna konsekvensanalyser. Då teamet är utspritt krävs det stor flexibilitet och resor. Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt.

Vi erbjuder

Du erbjuds en utmanande roll i ett av båtvärldens absolut häftigaste bolag med mycket varierande arbetsuppgifter.
Som anställd på ett ungt företag får du chansen att vara med på en riktigt spännande resa samt möjlighet att påverka och se resultaten av det arbete du gör.
Du kommer att vara stationerad i centrala Stockholm och/eller Östergötland med världen som kontor.
Maila din ansökan till work@xshore.comsenast 2019-04-30. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Carina Tiderman på tel. 070-861 60 46.

Heltid, tillsvidareanställning (vi tillämpar provanställning).

Join our eElectric movement.

Get updates about X shore events, articles and product news to your inbox.

email*

name

phone

why are you signing up?

Potential buyer

Just curious about X shore

Press

I have read and accepted the terms & conditions