Säljare till X Shore!

Säljare sökes till X Shore!

X Shore är framtidens säljande, hållbara marina teknikbolag där teknik, miljö och design harmonierar

Om företaget

Med ny teknik, innovativ forskning, smart design och hållbara material omfamnar vi den långa traditionen av maritimt hantverk. Allt för att skapa en kurs för långsiktig hållbarhet som vi alla kan vara stolta över.

X Shore söker en junior säljare

X Shore växer och söker nu dig som vill vara med och bereda väg för innovativt båtbyggande. Vill du vara med och se våra båtar gå från idé till verklighet? X Shore tillverkar en mängd olika elbåtar inom olika segment, från lyxsegment till kollektiva färjelösningar.

Att arbeta på X Shore innebär att vara en del av en stimulerande, utmanande och passionerad organisation. Vi tycker att kreativitet, leverans, ansvar och samarbete är vägen till framgång. I ett startupbolag är det otroligt viktigt att bidra på både hög och låg nivå, på ett kreativt och prestigelöst sätt.

Till X Shore söker vi nu en engagerad och energisk junior säljare som drivs av att göra affärer och att få skapa annorlunda kundupplevelser. Eftersom vi tillsammans ska skapa en ny upplevelse inom båtbranschen hoppas vi självklart att du är intresserad av båtar, teknik och design.

Du brinner för försäljning och har en stark ambition att utvecklas. Du är familjär med säljprocesser, med allt från första kontakt till att avsluta en affär. Vi tror att du är nyfiken och orädd och vid din sida har du ett grymt stöd av vår Sales Manager.

Du är energisk, drivande, lösningsorienterad och uppskattar att arbeta i ett högt tempo, men kan även motivera dig själv under lugnare perioder. Du arbetar målinriktat med försäljning och är supervass på avslut. Du ser inga som helst hinder utan bara möjligheter och du hittar hela tiden nya vägar. Du ska kunna omsätta vår Sales Managers strategier till verklighet, en riktigt smart ”doer” är det vi letar efter!

Vi ser att du

Bidrar med mycket energi och en positiv inställning. Din stora passion ska vara att sälja
100 % och ge den bästa servicen. Du bör vara stresstålig, uthållig och mycket flexibel.
Det är en merit men inget krav med sälj-/marknadsutbildning, det viktigaste för oss är din inställning till sälj!
Du talar flytande svenska och engelska. Tyska är meriterande.
Du har minst B-körkort.
Du kommer att resa många dagar per år och måste älska att vara ute på vägarna.

Vi erbjuder:

Du erbjuds en utmanande roll i ett av båtvärldens absolut häftigaste bolag med mycket varierande arbetsuppgifter.
Som anställd på ett ungt företag får du chansen att vara med på en riktigt spännande resa samt möjlighet att påverka och se resultaten av det arbete du gör.
Du kommer att vara stationerad i centrala Stockholm med världen som kontor.

Maila din ansökan till work@xshore.comsenast 2019-04-30. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Carina Tiderman på tel. 070-861 60 46.

Heltid, tillsvidareanställning (vi tillämpar provanställning).

Join our eElectric movement.

Get updates about X shore events, articles and product news to your inbox.

email*

name

phone

why are you signing up?

Potential buyer

Just curious about X shore

Press

I have read and accepted the terms & conditions