Ezzel az elektromos hajóval sokat tehet az X Shore a környezetünkért - HUN - Roadster

Szenvedélyesen imádja a tengert a halász és tengerész családból származó Konrad Bergström, a hajózásban utazó svéd X Shore

Látva a műanyaggal súlyosan szennyezett óceánokat, vagy a haldokló tengeri életet, úgy döntött, lehetőségeihez képest maximálisan hozzájárul a természet védelméhez. A világon először környezettudatos

A szőke, göndör sörényével és mosolygós, szakállas ábrázatával egy rendkívül szimpatikus fickó benyomását keltő Bergström igyekszik egyensúlyba állítani a vállalkozói szellemet és a környezetvédelmet; tisztában van vele, hogy az üzleti érdekek által vezérelt gondolkodás a bolygó megerőszakolásához vezetett, ám úgy véli, mégsem kellene visszamennünk addig, hogy barlangban éljünk, és hisz benne, hogy találunk valamilyen megoldást.

"Ilyen lehet az X Shore legújabb modellje, az Eelex névre keresztelt elektromos hajó, amely 90 kWh-s akkumulátorának köszönhetően szinte hang nélkül tud suhanni a vízen."

A hat és fél méter hosszú és akár negyven csomós sebességgel száguldó járgány egy hagyományos jachthoz

Bergström nem szereti, ha az X Shore-t a Teslához

A három színben (mohazöld, homok, kávé) választható Eelex

Jelen állás szerint még nincs engedélyezve a modellek sorozatgyártása, de ha minden Bergström és az X Shore reményei szerint alakul, 2020-ban már az igen alacsony üzemeltetési költséggel járó Eelex 8000-rel szelhetjük a habokat. A hajó ára 290 000 dollár.

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Source: Roadster

Join our eElectric movement.

Get updates about X shore events, articles and product news to your inbox.

email*

name

phone

why are you signing up?

Potential buyer

Just curious about X shore

Press

I have read and accepted the terms & conditions